Geef een cadeau uit Heerlen

Een bijzonder cadeau uit Heerlen? Geef een illustratie

Een illustratie van een bijzonder Heerlens gebouw is het ideale cadeau om te geven aan vrienden en familie. Denk bijvoorbeeld aan een illustratie van de Nieuwe Nor, de Pancratiuskerk of Schunck van online cadeauwinkel Heerlen Illustrated. Leuk om te geven én om te krijgen voor iedereen die Heerlen in zijn of haar hart heeft!

Ook is er een speciale cadeautip voor fans van Roda JC. Hoewel het Parkstad Limburg Stadion net buiten de stadsgrenzen van Heerlen ligt, kun je een illustratie van deze geliefde plek hier bestellen!

Heb je binnenkort een verjaardag of ander feestje en zoek je een mooi cadeau? Doe dan hier cadeau-ideeën op voor een geslaagd cadeau uit Heerlen.

Populaire cadeaus uit Heerlen

Met dit cadeau uit Heerlen geef je echt iets origineels! Bijvoorbeeld een illustratie van de Nieuwe Nor of de Pancratiuskerk van online cadeauwinkel Heerlen Illustrated. Geleverd inclusief zwarte lijst.

Cadeaus met kleuraccent

Kies hier een cadeau uit Heerlen met kleuraccent. Er is bij deze illustraties een rood logo verwerkt, wat zeer goed past bij deze iconische gebouwen uit Heerlen. Alle illustraties worden geleverd in een zwarte lijst.

Voor fans van Roda JC: Parkstad Limburg Stadion

Een speciaal cadeau voor fans van Roda JC is deze illustratie van het Parkstad Limburg Stadion in Kerkrade. Het formaat van de illustratie is 20 x 30 centimeter, geleverd inclusief zwarte lijst.

Hoewel het Parkstad Limburg Stadion net buiten de stadsgrenzen van Heerlen ligt, bestel je deze illustratie gewoon bij online cadeauwinkel Heerlen Illustrated!

Ansichtkaarten van Heerlen

Deze set bestaat uit ansichtkaarten van de volgende Heerlense gebouwen: de Pancratiuskerk, Nieuwe Nor, Oranje-Nassaumijn, SCHUNCK Glaspaleis, Royal Theater, Theater Heerlen en Station Heerlen Maankwartier.

Ze zijn verkrijgbaar in een set van 7 verschillende ansichtkaarten of als set van 4 ansichtkaarten naar keuze.

Verjaardagskalender heerlen

Hét cadeau voor de feestdagen! Een verjaardagskalender met 12 bijzondere Heerlense gebouwen. Geniet elke maand van de mooie gebouwen, die Heerlen rijk is. En vergeet nooit meer de verjaardag van bijvoorbeeld tante Sophie!

Heerlen Illustrated

Illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen

Geef Heerlen cadeau!