Souvenirs en merchandise van Heerlen

Limburgse souvenirs van Heerlen: een mooi aandenken

Een bezoek aan Heerlen is pas echt compleet met souvenirs en leuke merchandise van deze energieke stad in Zuid-Limburg. Vele iconische gebouwen zijn gebundeld in een verjaardagskalender, met iedere maand een nieuwe illustratie. 

Op de verjaardagskalender van Heerlen staan illustraties van o.a. de Oranje-Nassaumijn, SCHUNCK Glaspaleis en de Pancratiuskerk. Bestel deze kalender en andere merchandise envoudig online bij Heerlen Illustrated. Géén verzendkosten binnen Nederland!

Souvenirs van Heerlen ingelijst

Deze illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen zijn nog eens leuke Limburgse souvenirs. Bijvoorbeeld een illustratie van de Nieuwe Nor of de Pancratiuskerk in Heerlen. Deze souvenirs worden geleverd inclusief zwarte lijst.

Limburgse souvenirs in kleur

De kleurrijke onderzetters  zijn een populaire souvenir in Heerlen. Verkrijgbaar in een set van 4 stuks. Of kies een illustratie met een rood kleuraccent. Deze Limburgse souvenirs zijn leuk voor jezelf of om weg te geven.

Limburgse souvenirs: stuur een ansichtkaart van Heerlen

Stuur een kaart uit Heerlen! Deze set bestaat uit ansichtkaarten van de volgende Heerlense gebouwen: Royal Theater, de Pancratiuskerk, Nieuwe Nor, Oranje-Nassaumijn, SCHUNCK Glaspaleis, Theater Heerlen en Station Heerlen Maankwartier.

Ze zijn verkrijgbaar in een set van 7 verschillende ansichtkaarten of als set van 4 ansichtkaarten naar keuze. Leuk om te versturen of als souvenir van Heerlen om bijvoorbeeld in te lijsten.

Heerlen Illustrated

Illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen

Heerlen souvenirs en merchandise