Over Heerlen Illustrated

Illustraties van Dennis Geurts

Mijn naam is Dennis Geurts en ik maak illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen. Behalve dat ik het erg leuk vind om te doen, wil ik hiermee ook laten zien dat onze stad een hoop bijzondere panden heeft die het verdienen om meer gezien te worden.

Tenslotte de ondernemers in deze panden. Stuk voor stuk gedreven mensen die voor positiviteit zorgen in de stad. Dat verdient Heerlen!

Is er een bijzonder Heerlens gebouw, dat je mist in de collectie? Stuur me gerust een bericht.

Concept van de Oranje-Nassau Mijn in Heerlen, getekend door Dennis Geurts

Heerlen Illustrated

Illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen

Haal Heerlen in huis!

Illustratie Nieuwe Nor voor Emile Roemer

Op 10 september 2019 heb ik Emile Roemer een illustratie van de Nieuwe Nor overhandigd. De oud-burgemeester van Heerlen bracht een bezoek aan Pat’s Tosti Bar tijdens zijn afscheidstournee, waarna ik hem de illustratie heb gegeven.

Emile Roemer heeft in 2018, destijds als waarnemend burgemeester van Heerlen, als dj in de Nieuwe Nor gestaan. Ik hoop dat de illustratie van de Nieuwe Nor een mooi plaatsje heeft gekregen!

Dennis Geurts en oud-burgemeester van Heerlen, Emile Roemer.

Adventskalender Toon Hermans Huis Parkstad

Het Toon Hermans Huis Parkstad heeft in november 2020 een adventskalender uitgebracht met daarop een illustratie die ik heb gemaakt. Met de verkoop van de adventskalender is een bedrag van € 2.100 opgehaald voor het Toon Hermans Huis Parkstad, oftewel een geweldig resultaat. 

“Bedankt Dennis Geurts van Heerlen Illustrated voor de prachtige tekening van ons huis.” – Toon Hermans Huis Parkstad

Adventskalender met daarop de illustratie van het Toon Hermans Huis Parkstad.