Pancratiusplein Heerlen

Ontdek het Pancratiusplein in Heerlen

Het Pancratiusplein is het mooie plein in het centrum van Heerlen. Je vindt hier cafe’s en restaurants en indrukwekkende gebouwen, zoals de Pancratiuskerk. Breng een bezoekje aan het mooie Pancratiusplein in Heerlen en bestel illustraties van je favoriete gebouwen. 

Wat is er te doen op het Pancratiusplein Heerlen?

Op het Pancratiusplein in Heerlen vind je vele indrukwekkende gebouwen en gezellige restaurants. Het hele jaar door zijn er bovendien evenementen op het Pancratiusplein. Hier is het te doen!

Populaire gebouwen op het Pancratiusplein:

Restaurants Pancratiusplein Heerlen

De restaurants op het Pancratiusplein in Heerlen zijn een bezoekje waard. Als je tenminste van een lekker drankje houdt of een heerlijke diner. Gezelligheid gegarandeerd! Populaire restaurants op het Pancratiusplein in Heerlen zijn Brasserie Bracke, Bolero, Eetlokaal Zaartje en Restaurant Bueno bij Stadshotel Botterweck.

Tips op te lunchen op het Pancratiusplein in Heerlen zijn Café Pelt en De Kromme Toeter. De horeca in Heerlen heeft je heel wat te bieden. Dus snel naar het Pancratiusplein en laat het je smaken!

Het Glaspaleis SCHUNCK op het Pancratiusplein

Bezoek het Glaspaleis SCHUNCK om de rijkdom aan kunst en cultuur van Heerlen te proeven. In dit bijzondere gebouw van glas zijn regelmatig exposities. Er wordt bovendien muziek gemaakt. En er is een bibliotheek. In het Glaspaleis is altijd wel wat te beleven. Loop dus gewoon eens binnen en laat je verrassen.

Wat is er nog meer te doen in Heerlen?

Behalve het Pancratiusplein is er nog veel meer te beleven in Heerlen. De stad heeft veel bijzondere gebouwen en staat bovendien bekend als de muralhoofdstad van Nederland. Lees snel verder voor meer tips in Heerlen

Stuur een kaart uit Heerlen

Laat je vrienden en familie weten dat jij in Heerlen was! Stuur ze een mooie kaart van je favoriete Heerlense gebouwen.

Er zijn ansichtkaarten van de volgende Heerlense gebouwen: de Pancratiuskerk,  SCHUNCK Glaspaleis, Royal Theater, Nieuwe Nor, Oranje-Nassaumijn, Theater Heerlen en Station Heerlen Maankwartier.

Ze zijn verkrijgbaar in een set van 7 verschillende ansichtkaarten of als set van 4 ansichtkaarten naar keuze.

Heerlen Illustrated

Illustraties van bijzondere Heerlense gebouwen

Geef Heerlen cadeau!